Illy HoReCa

Kaislība pret illy kafijas cienītājam sākas restorānā, tāpēc šim sektoram mēs veltām vislielāko uzmanību. illy kafijas koncepts balstās uz trim stūrakmeņiem:

BARISTA
Restorānā, kur piedāvā illy kafiju, to pagatavo kafijas meistars – barista, kas baudījis starptautiski atzītu apmācību Kafijas Universitātē (Università del Caffè della Letonia).

TEHNIKA
Kafijas kvalitāti nav iespējams uzlabot, taču var noturēt, – jāizvēlas tirgum un pieprasījumam atbilstošu tehniku. Mēs nodrošinam visplašāko servisa spektru – īpašus ūdens filtrus, kafijas aparātus un dzirnaviņas, apkopes līdzekļus, kā arī iespēju individuāli pasūtīt kafijas aksesuārus.

ZĪMOLS
illy zīmols ir garantija, ka vietā, kur to redzat, baudīsiet izcilu kafiju, kas pagatavota pēc augstākajiem standartiem.

X2.2 illy aparāts maziem restorāniem un kafejnīcām

X2.2 illy aparāts maziem restorāniem un kafejnīcām

Mazajiem restorāniem mēs piedāvājam vēl vienu illy izgudrojumu – profesionālo kafijas aparātu X2.2, kurš darbojas ar illy IperEspresso kapsulām. Pirmkārt – šie aparāti pagatavo illy kafiju atbilstoši illy kvalitātes standartiem. Otrkārt, pateicoties IperEspresso kapsulām, aparāti nav dārgi, tiem nav vajadzīgas dzirnaviņas un īpašas kopšanas. Patiesībā, nav arī vajadzības pēc apmācīta Baristas, aparāts ir tik vienkāršs, ka katrs, kurš to lieto pagatvo kafiju kā labs Barista.
Šo sistēmu mēs iesakam restorāniem, kam kafijas apjoms ir zem 50 krūzītēm dienā, kam ir mazs darbinieku skaits un neliela bāra platība.

La Marzocco

La Marzocco

La Morzocco ir leģendārs zīmols kafijas pasaulē, katra profesionāla Baristas sapnis. Katrs aparāts ir roku darbs un izmantotās tehnoloģijas vienmēr ir soli priekšā citiem ražotājiem. Pateicoties dubultajai boileru sistēmai, aparāta ūdens termostabilitāte ir nevainojama.

Mahlkoenig dzirnaviņas

Mahlkoenig dzirnaviņas

Lielisku espresso iespējams pagatavot, izmantojot tikai svaigi maltas kafijas pupiņas. Tāpēc espresso automāts nav iedomājams bez kafijas dzirnaviņām. Mūsu reģionā, tai skaitā Latvijā, bez dzērieniem uz espresso bāzes (cappuccino, caffe latte u.c.) kafijas baudītāji ir iecienījuši arī melno kafiju. Šā iemesla dēļ – atšķirībā no Itālijas, kur pārsvarā tiek pagatavots espresso un cappuccino – nepieciešamas vismaz divas kafijas dzirnaviņas.

Tām ir divi pupiņu uztvērēji, kas nodrošina dažādu kafijas dzērienu pareizu pagatavošanu. Turklāt tās ir izcili precīzas – kafijas pupiņas tiek samaltas vienāda lieluma granulās, neveidojas maltās kafijas atlikumi un gruži.

Pupiņu kafija

Pupiņu kafija

Nāc un izvēlies savējo. illy pasaulē garšai ir nozīme.