Risinājumi
Pilna koncepta kafijas risinājumi viesnīcām, restorāniem un kafejnīcām (HoReCa), birojiem, kā arī kafija līdzņemšanai.
Kafijas koncepta izstrāde
Katrā no segmentiem lieliskas kafijas pagatavošanai ir savi izaicinājumi.
HoReCa gadījumā būtiski ir izstrādāt tādu kafijas konceptu, kas gan nesīs vislielāko peļņu, gan nodrošinās galapatērētājiem visaugstāko kvalitāti un labāko kafijas baudīšanas pieredzi - tā mēs atšķiramies no tiešajiem konkurentiem.
Biroju segmentā būtiskākais ir nodrošināt nepārtrauktu garšīgas kafijas pieejamību un iespējami vienkāršot iekārtas koncepta uzturēšanu. Protams, svarīgi ir sekot līdzi izmaksām un kontrolēt tās, tāpēc piedāvājam izdevīgākos nosacījumus un dažādas sadarbības formas, piemēram "coffee by click", kurā samaksa notiek mēneša beigās tikai par pagatavoto kafijas tasīšu skaitu.
Savukārt līdzņemšanas sektorā būtiskākais ir pildīt gala klientam doto solījumu un nodrošināt nemainīgi stabilu kafijas garšu un kvalitāti, kafijas konceptu veidot modernu, intuitīvu un saprotamu.
Serviss un mūsu atbildība
Visā sadarbības laikā nepieciešams veikt regulāras iekārtu preventīvas apkopes, darbinieku apmācības un kvalitātes kontroles. Nodrošinām Latvijā plašāko kafijas inženieru komandu ar 12 kafijas profesionāļiem, kuri ikdienā apkalpo klientus un trim servisa inženieriem. Esam vienīgie, kuri nodrošina kvalitatīvu un tūlītēju reaģēšanu uz izsaukumiem arī brīvdienās un attālinātu servisa atbalstu arī pēc darba laika. Papildus, reizi mēnesī veicam kvalitātes kontroles pie klienta, ar mērķi saglabāt nevainojamu kafijas garšu un atbildēt uz aktuālajiem jautājumiem. Nodrošinām arī vienīgās starptautiski atzītās kafijas apmācību programmas, kā baristām, tā biroju administratoriem un līdzņemšanas tirdzniecības vietu darbiniekiem.